VÀI ĐÈ E - ÔN TN THPT 2013

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Nguyễn Thành Tâm
Ngày gửi: 08h:40' 01-01-2013
Dung lượng: 91.0 KB
Số lượt tải: 858
Số lượt thích: 0 người
TEST 1
I). Choose the best answer
1). You can ---------- the new words in the dictionary.
A).look up B). look for C). look after D). look forward
2). She went to the bookshop----------------------
A). so that to buy some books. B). in order that buy some books.
C). so as to buying some books. D). so as to buy some books.
3). "Would you like to have dinner with me?"
A). Yes, I’d love to. B). Yes, it is. C). Yes, so do I. D). I`m very happy.
4). The teacher told his students-------laughing.
A). would stop B). to stop C). stop D). stopped
5). Paul was -------disappointed with his examination results that he didn`t smile all week.
A). too B). enough C). such D). so
6). The boy ------family is poor is very intelligent.
A). who B). whom C). whose D). that
7). The bomb went -------with aloud bang which could be heard all over the town.
A). on B). up C). off D). over
8). English is thought------------------------in the world.
A). the most popular language B). to be the most popular language .
C). is the most popular language . D). to play the most popular language .
9). Mary asked me----------------
A). whether I would watch the football match on TV the day before.
B). whether I watched the football match on TV the day before.
C). If I had watch the football match on TV the day before.
D). whether I had watched the football match on TV the day before .
10). It is becoming--------------to find a job.
A). harder and hard B). harder and harder C). hard and hardly D) more harder and harder.
11). Yesterday, I had to cram all day for my French final.--------, I did not get to sleep until after midnight.
A). But B). Therefore C). Nevertheless D). However
12). -----------I were you, I wouldn’t accept that job. .
A). If B). unless C). When D). Even if
13). If I had learned harder ,-------------.
A). I wouldn’t failed the exam. B). I wouldn’t have failed the exam .
C). I wouldn’t have passed the exam . D). I would have failed the exam .
14). " Could I have --------------more sugar in my coffee, please?"
A). many B). some C). little D). few
15). We have got plenty of time.---------------.
A). We needn’t leave yet B). We needn’t to leave yet
C). We needn’t leaving yet D) We need leave yet.
16). --------------, the workers will stop working.
A). Unless the working conditions are improved.
B). If the working conditions are improved.
C). Unless the working conditions are not improved.
D). If not the working conditions are improved.
17). She said that she had been doing her homework------------ 5 hours.
A). since B). for C). about D). in
18). Miss White sang very--------------at my birthday party last night.
A). beautify B). beautiful C). beauty D). beautifully
19). I wish you ------------------to my party last week, but you didn`t.
A). came B). will come C). would come D). had come
20). " I have passed my driving test."
A). Do you? B). It is nice of you to say so.
C). That is a good idea. D). Congratulations!
21). We should warn the children------------to strangers.
A). not to speak B). not to speaking C). to speak D). not speak
22). "How do you do" "-------------"
A). Yeah, Ok. B). How do you do? C). I`m well .Thank you. D). Not too bad.
23). Pick out the word that has the stress differently from that of the rest.
A). police B). waving C). polite D). suppose
24). He -----------in London at the moment.
A). studies B). will study C). has been studying D). is studying
25). The flowers----------in a warm sunny
 
Gửi ý kiến

Chào mừng quý vị đến với Vượt lên chính mình của Lê Văn Duẩn .

Quý vị chưa đăng nhập hoặc chưa đăng ký làm thành viên, vì vậy chưa thể tải được các tư liệu của Thư viện về máy tính của mình.
Nếu đã đăng ký rồi, quý vị có thể đăng nhập ở ngay ô bên phải.